UARU
(097) 804 9433(066) 116 4529
  1. Головна
  2. Каталог
  3. Р/У іграшки
  4. Квадрокоптери
  5. Дитячий Квадрокоптер H823H-PLUS

Дитячий Квадрокоптер H823H-PLUS

  • Дитячий Квадрокоптер H823H-PLUS
Дитячий Квадрокоптер H823H-PLUSДитячий Квадрокоптер H823H-PLUS
Артикул:H823H-PLUS
Немає в наявності
Оцінка товару: 4.7
оцінок: 7
Бренд:
Категорiя:Квадрокоптери
Доставка
Кур’єр Нова Пошта:
Згідно з тарифами перевізника.
Відділення Нова Пошта:
Згідно з тарифами перевізника.
Відділення Укрпошта:
Згідно з тарифами перевізника.
* Остаточна вартість доставки може відрізнятися від розрахованої

Квадрокоптер - це одна з різновидів Мультикоптера, який був винайдений в 1922 році. З тих пір багатогвінтовой вертоліт досить сильно змінився і став набагато менше і більш компактним, що дозволило його застосовувати у багатьох сферах діяльності. На сьогоднішній момент квадрокоптер застосовують в геодезії, поліції, пожежогасінні, сільхоз господарстві, відеозйомці і інших сферах.

Квадрокоптер стандартно оздобленний відео камерою або роз'ємом під неї. Зазвичай моделі квадрокоптера мають кілька лопастів, які встановлені по периметру корпусу і при запуску одночасно включаються і підіймають в повітря літаючий засіб.

Квадрокоптер передає зображення за допомогою Bluetooth на телефон. Управляти професійними квадрокоптера завдання не з простих. Якщо ваша дитина захопився даними літаючим засобом і мріє придбати професійний коптер, почати знайомство краще з розділу «квадрокоптер для дітей».

Опис Квадрокоптер Дитячий H823H-PLUS на радіокеруванні

 

  1. Функція 3D Flip (Зверніть увагу, що квадрокоптер повинен летіти на висоту не менше 3 м для виконання цієї функції). Для активації: натисніть кнопку 3D-фліп. Натисніть правий джойстик, щоб виконати поворот на 360 градусів у відповідному напрямку.
  2. Безголовий режим - Для активації: натисніть кнопку режиму безголового управління на контролері і дочекайтеся безперервного звукового сигналу. Безголова функція активована, наприклад, коли користувач штовхає правий джойстик вперед, дрон летить вперед незалежно від положення переднього світлодіода. Натисніть цю ж кнопку ще раз, щоб вийти з режиму (безперервний звуковий сигнал припиниться).
  3. Повернення в один дотик. Натисніть кнопку повернення однією клавішею, дрон полетить в напрямку назад. Дрон не зупиниться, поки права палкою не буде переміщена і режим не буде скасовано.
  4. Вибір швидкості. Дрон за замовчуванням налаштований на низьку швидкість. Натисніть лівий джойстик один раз для середньої швидкості, потім знову натисніть для збільшення швидкості.
  5. Тиск, висота, утримання. Цей режим допомагає квадрокоптера підтримувати (приблизно) постійну висоту.Пользователь може контролювати крен і нахил, кути нахилу і курс.
  • Утримання висоти. Дрон буде зависати на певній висоті, коли ви відпустіть ручку газу. Просте управління з додатковим задоволенням. Міцний і фантастичний 360-градусний трюк з переворотом і креном легко розкривається за допомогою 6-осьової системи управління гіроскопом. «Безголовий» режим. Ви пілот пілота в безголовому режимі. Орієнтує дрон з вашої точки зору, щоб уникнути хаосу загального напрямку.
  • Повернення одним дотиком.
  • Дрон миттєво злітає / приземляється / повертається простим натисненням однієї кнопки.
  • 3 швидкості управління для задоволення потреб початківців, середніх і експертів.
  • Міні кишеньковий розмір робить його ультра портативним

* SNAPTIN H823H Міні Дрон1 * Пульт (AAA * 3 батареї, необхідні і не включені) 4 * лопаті ротора1 * USB зарядний устройство1 * Керівництво пользователя1 * запасні гвинти

Характеристики Квадрокоптер Дитячий H823H-PLUS на радіокеруванні

  • Розмір дрона 9 см
  • упаковка Коробка
  • Розмір Коробки 20,5х14,5х7 см

Купити Квадрокоптер Дитячий H823H-PLUS в інтернет-магазині Ле Тойс можна через корзину на сайті або оформити замовлення по телефону (097) 804 9433.

Як ми працюємо
Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Доставка. У поштові відділення Нової пошти, Укрпошти i адресна достака кур'єром Нової пошти.
100% гарантія повернення грошей
Підтримка. Пн-Сб з 9:00 до 16:00
Оплата. Оплата під час отримання товару, Оплата карткою у відділенні, Картою онлайн, Безготівковими для юридичних осіб, Безготівковий для фізичних осіб, Visa, PrivatPay, Mastercard