UARU
(097) 804 9433(066) 116 4529
  1. Головна
  2. Каталог
  3. Самокати
  4. Дитячі триколісні самокати
  5. Дитячий Самокат беговел 5в1 JR3-026-K, фіолетовий

Дитячий Самокат беговел 5в1 JR3-026-K, фіолетовий

  • Дитячий Самокат беговел 5в1 JR3-026-K, фіолетовий
Дитячий Самокат беговел 5в1 JR3-026-K, фіолетовийДитячий Самокат беговел 5в1 JR3-026-K, фіолетовий
Артикул:JR3-026-K
Немає в наявності
Оцінка товару: 5
оцінок: 3
Бренд:
Доставка
Кур’єр Нова Пошта:
144 ₴
Відділення Нова Пошта:
109 ₴
Відділення Укрпошта:
88 ₴
* Остаточна вартість доставки може відрізнятися від розрахованої

Дитячий Триколісний самокат JR3-026-K MAX Itrike, фіолетовий- оснащений поліуретановими колесами для м'якої їзди по асфальту, з підсвічуванням, яке видно в нічний час доби. Дитина буде в захваті від мигаючих світлодіодних вогнів, які горять сильніше при досягненні швидкості, а батьки не втратять з уваги маленького гонщика. Кермо у дитячих самокатів регулюється по висоті, що дозволить використовувати транспортний засіб не 1 рік. При виборі самоката, необхідно пам'ятати, що кермо повинно бути на такій висоті, щоб лікоть дитини був під кутом 90 °.

Дитячий Самокат Itrike JR3-026-K MAX стане відмінним подарунком для активного дитини під час прогулянок. Стильний і сучасний дизайн самоката виконаний з міцного ударостійкого пластику, який витримує велику вагу. Самокат - це дитячий транспорт пересування, який тренує м'язи ніг, спини і заміняє кардеотренування.

Характеристики дитячого триколісного самоката Itrike JR3-026-K MAX:

• Підсвічування коліс: є

• Висота керма регулюється: так

• Гальмо: ножний

Купити Самокат Itrike JR3-026-K MAXI або отримати консультацію можна за номером телефону вказаному на сайті, або оформивши замовлення через корзину на сайті.

Як вибрати дитячий триколісний самокат?

Дитині має бути зручно і комфортно кататися на самокаті, а управління повинно бути легким. Кермо самоката не повинен бути на рівні підборіддя або голови дитини. Локоть завжди повинен бути в зігнутому положенні і зручно розміщуватися на кермі.

Купити Самокат Itrike JR 3-026-K MAXI або отримати консультацію можна за номером телефону вказаному на сайті, або оформивши замовлення через корзину на сайті.

Як ми працюємо
Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Доставка. У поштові відділення Нової пошти, Укрпошти i адресна достака кур'єром Нової пошти.
100% гарантія повернення грошей
Підтримка. Пн-Сб з 9:00 до 16:00
Оплата. Оплата під час отримання товару, Оплата карткою у відділенні, Картою онлайн, Безготівковими для юридичних осіб, Безготівковий для фізичних осіб, Visa, PrivatPay, Mastercard