UARU
(097) 804 9433(066) 116 4529
  1. Головна
  2. Каталог
  3. Товари для малюків
  4. Розвиваючі Іграшки
  5. Дерев'яна іграшка Центр розвиваючий MD 2093 лабіринт

Дерев'яна іграшка Центр розвиваючий MD 2093 лабіринт

  • Дерев'яна іграшка Центр розвиваючий MD 2093 лабіринт
Дерев'яна іграшка Центр розвиваючий MD 2093 лабіринтДерев'яна іграшка Центр розвиваючий MD 2093 лабіринтДерев'яна іграшка Центр розвиваючий MD 2093 лабіринтДерев'яна іграшка Центр розвиваючий MD 2093 лабіринтДерев'яна іграшка Центр розвиваючий MD 2093 лабіринт
Артикул:MD 2093
Немає в наявності
Оцініть товар:
Доставка
Кур’єр Нова Пошта:
108 ₴
Відділення Нова Пошта:
73 ₴
Відділення Укрпошта:
50 ₴
* Остаточна вартість доставки може відрізнятися від розрахованої

Купити Дерев'яна іграшка Центр розвиваючий MD 2093 лабіринт в інтернет-магазині Ле Тойс

У дитячому інтернет-магазині Ле Тойс ви зможете придбати за доступними низькими цінами Дерев'яна іграшка Центр розвиваючий MD 2093 лабіринт з доставкою кур`єрської служби Нова Пошта або Укрпошта. Відправка замовлень здійснюється по містах України протягом 1-3х днів з моменту підтвердження замовлення в Київ, Одеса, Харків, Дніпро, Житомир, Полтава, Вінниця, Миколаїв, Суми, Львів, Рівне, Івано-Франківськ, Тернопіль, Чернівці та ін.

Ціна на Дерев'яна іграшка Центр розвиваючий MD 2093 лабіринт актуальна і вказана без урахування вартості доставки і накладеного платежу. Більш детально дізнатися вартість доставки ви можете в кабінеті Нова Пошта або уточнивши у менеджера.

Перед відправкою ваше замовлення перевіряється на механічні пошкодження і на цілісність упаковки, але не варто забувати, що товар відправляється транспортною службою - перевізником. На відділенні пошти обов`язково перевірте свої замовлення на наявність пошкоджень.

Інтернет-магазині Ле Тойс надає гарантію 14 днів на всі товари, крім товарів Intex і Bestway.

Для оформлення замовлення на Дерев'яна іграшка Центр розвиваючий MD 2093 лабіринт необхідно натиснути на сайті біля необхідного вам товару кнопку «КУПИТИ» і заповнити всі необхідні дані, так само можна оформити замовлення в 1 клік або за номером телефону.

Як ми працюємо
Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Доставка. У поштові відділення Нової пошти, Укрпошти i адресна достака кур'єром Нової пошти.
100% гарантія повернення грошей
Підтримка. Пн-Сб з 9:00 до 16:00
Оплата. Оплата під час отримання товару, Оплата карткою у відділенні, Картою онлайн, Безготівковими для юридичних осіб, Безготівковий для фізичних осіб, Visa, PrivatPay, Mastercard