UARU
(097) 804 9433(066) 116 4529
  1. Головна
  2. Новини
  3. Як визначити прокол у надувних виробах Intex та Bestway?

Як визначити прокол у надувних виробах Intex та Bestway?

  • Як визначити прокол у надувних виробах Intex та Bestway?
Надувні вироби із ПВХ Intex та Bestway є специфічним товаром, який можна пошкодити при неправильному використанні або неправильному розтині коробки. Як уникнути дрібних проколів?

Надувні вироби із ПВХ Intex та Bestway є специфічним товаром, який можна пошкодити при неправильному використанні або неправильному розтині коробки. На всі надувні вироби Intex і Bestway виробники гарантують цілісність упаковки, якщо коробка не розкривалася. Якщо коробка розкривалася і під час використання товару ви виявили проколи, виробник комплектує всі ПВХ вироби ремкомплектом, яким протягом декількох хвилин можна виправити проблему.

Гарантія на порізи та дрібні проколи не надається!


Як уникнути дрібних проколів?

Якщо ви вперше купуєте товар компанії Intex та Bestway, Ви повинні знати, що розкривати коробку гострими предметами не рекомендується, щоб не надрізати ПВХ матеріал товару.

Після розпакування огляньте виріб і переконайтеся, що на вашому матраці або басейні немає механічних пошкоджень: розпаяний шов, пошкодження з рівним машинним краєм.

Надувати матрац або басейн рекомендується на підготовленій поверхні без дрібного сміття. Якщо ви надуваєте басейн у місці використання, переконайтеся, що біля надутих країв басейну не будуть розміщені чагарники та гострі палиці дерев. Басейн краще встановлювати на захисному покритті, щоб уникнути дрібних проколів дна.

Товщина всіх виробів із ПВХ Intex та Bestway досить щільна, пошкодити її складно, але необхідно дотримуватися всіх рекомендацій щодо встановлення!


Як полагодити надувний матрац, батут, басейн?

Якщо ваш виріб з ПВХ після неодноразового використання почало пропускати повітря і поступово здуватись, найскладнішим буде не заклеїти прокол, а його виявити.

Щоб виявити прокол рекомендується:

  • Завантажити частини надувного виробу під воду для визначення проколу
  • Намилити плавальний засіб
  • Прослухати матрац
  • Завантажити клапан під воду, щоб унеможливити витік повітря через нього
  • За допомогою харчової плівки
  • За допомогою садового шланга або душової кабінки

Щоб завантажити під воду виріб із ПВХ необхідно частково його надути і стискати секціями частини до появи бульбашок під водою. Якщо це місце виявлено, обведіть його маркером. Висушіть матрац і заклейте прокол.

Намилювання – є одним із найпростіших та найефективніших способів виявити дрібний прокол. Зробіть густий мильний розчин і повністю обробіть всю поверхню матраца або частково, натискаючи при цьому на нього злегка.

Прослухати матрац – заберіться на поверхню матраца, притуліть вухо до його поверхні та прослухайте. Іноді вдається почути свист проколу та визначити його.

Часто буває, що прокол виявити не вдалося, а причина криється в клапані. Надуйте матрац, зануріть клапан під воду і натисніть. Якщо ви побачите, як із клапана виходить повітря значить, проблема крилася в ньому. Клапан необхідно буде висушити та проклеїти.

Харчова плівка досить еластична і при контакті з повітрям надувається. Надуйте надувний ПВХ виріб і покрийте його шаром харчової плівки. Дайте постояти кілька годин і потім огляньте місця вкриті плівкою. Якщо виявите здуту плівку там і криється місце проколу.

Для перевірки садовим шлангом вам знадобиться велика територія. Рясно полийте водою на матрац, при цьому злегка натисніть на нього. На місці, де з'являться міхури і ховатиметься прокол.

Увага! Не варто наливати воду усередину надувного виробу. Воду злити назад буде досить складно. Є можливість утворення усередині надувного засобу грибка.


Як заклеїти надувний виріб із ПВХ?

Компанія Intex і Bestway переймається кінцевим споживачем і комплектує свої вироби ремкомплектами. За допомогою ремкомплекту можна полагодити будь-який надувний засіб і використовувати його ще дуже довгий час. Якщо ви помилково викинули або втратили вкладку з ремкомплектом від свого надувного засобу, не засмучуйтесь, його можна придбати окремо – тут.

Додатково можна придбати спеціальні латки та клей для ремонту надувних матраців, які є ефективним засобом у боротьбі з дрібними проколами. Не поспішайте викидати пробитий матрац, він може прослужити ще багато часу!

Ознайомиться з гарантійними умовами Intex та Bestway